Сплав і рафтинг в сучасній мові давно стали синонімами. Ми вже багато років організуємо сплави на катамаранах і байдарках в Карпатах, і ми робимо відмінні водні походи! Тому щороку з нами сплавляється все більше туристів.

Ми вибрали найкращі маршрути для Вас. Від найпростіших до найскладніших маршрутів 4-5 к.с. Це рафтинг по Пруті, Чорному Черемошу та інших карпатських річках. Також у нас безліч цікавих і доступних кожному походів, кожен з яких незабутній.

 

Ми вчимо туризму!

 

Ми проводимо тренування на катамаранах і байдарках. Всі бажаючі учасники наших походів можуть навчитися техніці водного туризму і всім премудростям похідного життя. Як заздалегідь, так і в поході навчитися управляти катамараном і байдаркою на бурхливій воді, і безпечно проходити пороги і долати себе. Якщо ви ходите дізнатися що таке водні походи, навчитися новому і знайти нових справжніх друзів, звертайтеся до нас!

Цікаво організовувати походи і запалювати серця людей – наша головна задача!

Багаторічний досвід управління групами і створення всіх умов для грамотної подорожі – наш прерогатив і вміння, підтверджене живими відгуками і постійністю друзів. Ми розширюємо кордони, ми реалізуємо мрії!

Наші інструктори багатогранні, творчі люди, з якими завжди цікаво. Чого гріха таїти, на даний момент часу ми зібрали кращих з кращих, які знають свою справу і вміють проводити групу від першого знайомства до міцних товариських стосунків. Всі питання можна вирішити з нашими інструкторами. Від секретів облаштування табору до правильного збереження тепла в спальнику.

Всі, хто ходив з нами на сплави в Карпатах, відзначають незмінну, навіть неминучу, атмосферу затишку, відкритості і дружелюбності. Ніхто не залишиться в стороні, вечірні ігри згуртують всіх, пісні зачіпають забуті струни душі і ще довго гріють по-справжньому задушевні розмови. На стоянці готується смачна вечеря – о, цей фірмовий запах їжі з багаття!

Уже налаштовує гітару музикант, і можна заварювати ароматний чай з карпатськими травами нескінченно – поруч шумить річка. У такі моменти розумієш, що надихнуло автора рядків «Як добре, що всі ми тут сьогодні зібралися!»

 

Ми любимо свою роботу і нам дуже подобається бути в наших походах. Ми побували майже всюди і вибрали найкращі маршрути в Карпатах для вас. Так, ми любимо походи! І пропонуємо тільки те, що подобається нам самим. Це наш головний критерій якості.

prefooter
Форма зв’язку

НАДІСЛАТИНадсилаєтьсяНАДІСЛАНО

Сайт захищенний reCAPTCHA і Google
Privacy Policy and Terms of Service apply.