Пропонуємо цікавий і насичений комбінований тур по Західній Україні, який поєднує сплав по Дністру та Черемошу, – спокійній, а потім бурхливій воді зі сходженням в гори в Карпатах.

Обрані найкрасивіші ділянки річок і нескладний, але дуже красивий пішохідний маршрут в горах – море видів, вражень і цікавого різноманітності українських красот протягом усього туру. А в контексті спортивної підготовки тур цікавий статечним наростанням складності сплаву від спокійної води до порогів 1 і 2 категорії складності. А в гарну воду і 3 категорії, що дозволить освоїти первинні навички канойної або байдарковому гребли в різних умовах за одну подорож.

Сходження в гори додасть різноманітності сплавам по Дністру та Черемошу дозволить перейти на іншу активність, і побачити ще більше приголомшливі види Карпат, але вже з висот від 1500 до 2000 метрів.

Ну і звичайно пишність природи каньйонів подільської височини на Дністрі, де безліч дуже красивих і незвичайних природних і рукотворних пам’яток. А Черемош покаже гарні і колоритні Карпати з води, а також захоплюючу динаміку сплаву дністровським каньйоном, і норов своїх порогів.

 

Переваги естрим туру

Відпочинок може бути різним. Одні прагнуть провести літо в клубах і на курортах, вважають за краще поніжитися на березі моря з келихом мартіні в руці. Інші ж ризикнуть випробувати свої сили в протистоянні з природою.

Активний відпочинок в Карпатах завжди приваблював по-справжньому впевнених в собі людей. А як інакше? Адже прямовисні скелі або бурхливі річки не прощають помилок, змушуючи точно розраховувати кожен свій рух. Зате і результатом буде неймовірний сплеск адреналіну і непередаване відчуття від усвідомлення того, що стихія відступила під натиском людини.

Сплави по бурхливих річках Карпат, подолання порогів на надувному «матраці» місткістю чотири і більше людини, користуються незмінною популярністю. Рафтинг став доступний громадянам завдяки появі на вітчизняному ринку невеликих надувних судів, спеціально призначених для плавання по бурхливій воді з великою кількістю підводних каменів, порогів і вирів.

Комерційний підхід до організації турів і відсутність необхідності проходити тривалу підготовку зробили цей вид екстремального відпочинку надзвичайно популярним. До того ж крім маси вражень, емоційного підйому і «ін’єкції» адреналіну в кров рафтинг може принести і практичну користь:

  • зміцнюються м’язи рук і плечового пояса; прискорюється обмін речовин в організмі;
  • рухи стають більш впевненими і скоординованими;
  • набувається досвід роботи в команді, коли від правильних дій одного залежить загальний результат всього колективу;
  • виробляється вміння долати труднощі і небезпеки, миттєво приймати рішення, правильно оцінювати різко мінливу ситуацію і своєчасно на неї реагувати;
  • наявність красивих карпатських пейзажів і ландшафтів – послуги пропонуються найчастіше, в дуже мальовничих місцях, які віддалені від міської суєти;
  • під час екстремальних видів спорту в організмі виробляється велика кількість адреналіну, підвищується настрій.

До того ж команди для рафтингу формуються з самих різних людей, часто таких, що раніше між собою не зустрічалися. Це дозволяє придбати нові знайомства, зустріти цікавих людей, з якими, можливо, доведеться пережити ще багато екстремальних хвилин.

Загалом, рафтинг в Карпатах – це, дійсно, справжнісінький сплав задоволення і користі.

 

Сплави по Дністру складені як для тих, хто має мінімум часу для відпочинку, так і для тих, хто на єднання з природою може виділити багату часу. Шукаєте гострі відчуття і любите активний відпочинок? Тоді цей, порівняно новий вид туризму, – те, що вам потрібно. Якщо не боїтеся промокнути – ласкаво просимо на борт!

prefooter
Форма зв’язку

НАДІСЛАТИНадсилаєтьсяНАДІСЛАНО

Сайт захищенний reCAPTCHA і Google
Privacy Policy and Terms of Service apply.