Візьміть участь в справжніх комфортних і безпечних комерційних водних сплавах.

Водні сплави бувають різного спектру складності, від одного дня з високим сервісом в Карпатах, до тривалих і віддалених сплавів в диких місцях без наявності будь-якої інфраструктури.

Наша компанія проводить сплави по річках будь-якого формату і рівня. Ми Вас правильно підготуємо, надамо обладнання, екіпіруємо, навчимо професійній техніці греблі, а досвідчені інструктори зроблять водну пригоду комфортною і безпечною.

Сплав по річці на байдарці в Карпатах – один з видів туризму, максимально насичений адреналіном і позитивними емоціями. Щоб такі активні вихідні пройшли для вас не тільки весело і цікаво, але і безпечно, необхідно вивчити всі деталі і особливості даного виду відпочинку. В першу чергу варто вибрати правильний тип байдарки. Вони бувають надувні, каркасні, каркасно-надувні і пластикові. Для сплавів по річці варто віддати перевагу пластиковим байдаркам.

Вони більш жорсткі і міцні. Завдяки легкій вазі і гладкій поверхні, вони зменшують тертя при русі, що полегшує управління плавальним засобом і збільшує його швидкість.

 

Екіпірування для водних сплавів

Велику увагу варто приділити вибору одягу – він повинен бути легким і компактним. Весь одяг має максимально захищати від води і вітру. Варто відзначити, що сплави на байдарках можливі тільки в річках з течією.

Маршрут сплавів

Вирішивши відправитися в сплав по річці, необхідно скласти маршрут і план дій – час і місця можливих зупинок для відпочинку.

Маршрут повинен бути опрацьований так, щоб спуск на воду, а після підйом на сушу були максимально зручними. Особливу увагу варто приділити і вибору річки. Новачкам краще вибирати більш спокійні річки з мінімальною кількістю вузьких місць і різких поворотів.

Безпека 

Для своєї безпеки і новачки, і професіонали повинні дотримуватися правил техніки безпеки. По-перше, подорожувати тільки в рятувальному жилеті, який повинен відповідати вам за розміром. По-друге, знати основи техніки веслування.

Дотримуючись вказівок інструктора, можна забезпечити собі безпечний відпочинок і отримати хорошу дозу адреналіну. Сплав по річці на байдарках – один з найбільш екстремальних видів відпочинку, підвладний будь-кому. Підкоряючи водну стихію, ви точно відчуєте себе справжнім героєм і побажаєте повернутися туди знову.

Готові себе випробувати? Тоді ласкаво просимо в цікаву подорож!

prefooter
Форма зв’язку

НАДІСЛАТИНадсилаєтьсяНАДІСЛАНО

Сайт захищенний reCAPTCHA і Google
Privacy Policy and Terms of Service apply.