Корпоративний відпочинок на байдарках в Карпатах – це ідеальний варіант для веселого незабутнього відпочинку та згуртування колективу. Байдарка якнайкраще здатна об’єднати людей різного віку для досягнення спільної мети. Влаштовуючи такий тимбілдинг, керівники не тільки сприяють згуртуванню колективу і формуванню командного духу, а й розвитку у співробітників навичок роботи в команді.

 

Корпоративний відпочинок на байдарках по Пруту та іншим річкам сприяє переключенню кожного співробітника з себе на команду. Тут, вони в одній команді, в одній байдарці і варіантів два: почати працювати злагоджено разом або програти. До того ж це підвищує рівень індивідуальної відповідальності за командний результат. А зміна робочої обстановки і позитивне проведення часу однозначно може поліпшити відносини між керівниками і підлеглими.

 

Чим легше в управлінні буде байдарка, тим менше ви втомитеся в кінці маршруту. Тому з надувних, каркасних, каркасно-надувних і пластикових найкраще вибирати пластикові моделі. Вони легкі в управлінні за рахунок гладкої поверхні і легкої маси. Керувати такою байдаркою зможе будь-хто, навіть той, хто не має фізичної підготовки.

 

Екіпірування

До вибору одягу варто підійти відповідально, щоб відпочинок пройшов в комфорті. Непромокаючий одяг і легке взуття стануть відмінним варіантом.

Також з собою рекомендується взяти герметичний мішок для особистих речей і сухий комплект одягу для фінішу, так як ніхто не застрахований від перевернутої байдарки. Відпочинок на байдарці для корпоративів може бути організований на річці або в стоячій воді. Це індивідуальний вибір відпочиваючих.

 

Маршрут

Маршрут для корпоративного відпочинку на байдарках повинен бути опрацьований дуже уважно. Необхідно заздалегідь враховувати фізичні можливості кожного і продумати місця зупинок на відпочинок, які повинні мати зручне розташування – наприклад, пологий берег і можливість під’їзду автотранспорту до води.

Безпека

Дотримуючись правил техніки безпеки і виконуючи вказівки інструктора, ви отримаєте захоплюючий і безпечний відпочинок. Кожен учасник зобов’язаний перебувати в рятувальному жилеті відповідного розміру протягом всієї подорожі на воді. Відкиньте всі страхи! Отримавши мінімальні базові навички техніки веслування, ви впевнено і безпечно зможете пройти весь маршрут.

 

Після незабутнього відпочинку, аналогів якому ви точно не знайдете, адреналін і позитивні емоції ще довго будуть розбурхувати вашу кров і зігрівати приємними спогадами. У сучасному світі, де кожен намагається працювати на свій результат, проведення тимбілдінгу необхідно, щоб отримати високий результат від командної роботи.

prefooter
Форма зв’язку

НАДІСЛАТИНадсилаєтьсяНАДІСЛАНО

Сайт захищенний reCAPTCHA і Google
Privacy Policy and Terms of Service apply.